برگزاری مراسم ولادت امام حسن عسگری (ع ) در سطح واحد تهران مرکزی

به مناسبت ولادت با سعادت  امام حسن عسگری (ع ) پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر ، به همت معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد مراسم جشنی با حضور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ، مسئولین و جمعی از کارکنان در تاریخ  18 /10/95 در نمازخانه  ساختمان ستادی واحد تهران مرکزی برگزار گردید . در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا توکلی پیرامون افراد با ایمان و کسانی که دارای عملکرد مثبت هستند سخنانی را مطرح نمود . ایشان با ذکر حدیثی از امام حسن عسگری (ع ) که می فرماید :« شرک ورزیدن در بین مردم از حرکت مورچه در شب تاریک روی سنگ سیاه ظریف تر است » افزود : غیر خدا را در عبادات شریک نکنید ، در این صورت عبادت باطل می شود . ایشان در ادامه سخنان خود به واجبات تعبدیه ، اخلاص و نقطه مقابل آن یعنی ریا و مراحل آن ، اشاره کرد و ادامه داد : کسب اخلاص در طی یکی ، دو روز حاصل نمی شود بلکه یک افق است . در این راستا به همت اداره های دانشجوئی و فرهنگی دانشکده های واحد در طی روزهای 15و 18/10/95  پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر ، مولودی خوانی توسط مداحان اهل بیت علیهم السلام ، برگزاری سخنرانی ، برگزاری مسابقه و اهدای جوائز به نفرات برترانجام و از شرکت کنندگان در مراسم نیز پذیرائی بعمل آمد .

شنبه 18 دى 1395  17:20

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 دى 1395  14:52:26