نوع خبر

برگزاری مراسم ولادت باسعادت حضرت عبدالعظیم حسنی در مجتمع ولیعصر (عج ) واحد تهران مرکزی

به همت اداره دانشجوئی و فرهنگی مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج ) مراسمی با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان آن مجتمع در روز سه شنبه مورخ 14/10/95 برگزار گردید . در این مراسم حاج آقا حسن پور مسئول امور فرهنگی اجتماعی آن مجتمع پیرامون خصوصیات ، شناخت و معرفت آن بزرگوار نسبت به مسائل دینی و معارف مذهبی سخنانی را مطرح نمود . ایشان در این خصوص اظهار داشت : حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام از دانشمندان شیعه و از راویان حدیث ائمه معصومین علیهم السلام و از چهره های بارز و محبوب و مورد اعتماد نزد اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و پیروان آنان بود و در مسائل دین ، آگاه و به معارف مذهبی و احکام قرآن ، شناخت و معرفتی وافر داشت . وی افزود : حضرت عبدالعظیم حسنی (ع ) در مدّت ۷۹ سال عمر با برکت او با دوران امامت چهار امام معصوم یعنی امام موسی کاظم ، امام رضا ، امام محمّدتقی و امام علیّ النّقی علیهم السّلام مقارن بوده است  ، محضر مبارک امام رضا علیه السّلام ، امام محمّد تقی علیه السّلام و امام هادی علیه السّلام را درک کرده و احادیث فراوانی از آنان روایت کرده است و از آنجا که از نوادگان حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام است به حسنی شهرت یافته است .ایشان ادامه داد : امام هادی‏ علیه السلام به مردی از اهالی ری که به زیارت امام حسین‏ علیه السلام رفته بود فرمودند: «  أما إنَّکَ لَو زُرتَ قَبرَ عَبدِالعَظیم عِندَکمُ لَکُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ‏ علیه السلام  » اگر قبر عبد العظیم را در شهر خود زیارت کنی ، چنان است که گویی امام حسین‏ علیه السلام را زیارت کرده‏ ای .سخنران در انتها به پرسش های مطرح شده پاسخ گفت .

شنبه 18 دى 1395  7:58

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 دى 1395  20:28:56