برگزاری کارگاه هنری در دانشکده هنر واحد تهران مرکزی

به همت اداره دانشجوئی و فرهنگی دانشکده هنر واحد تهران مرکزی کارگاه هنری ، نقاشی ، خط وتایپو گرافی با حضور مدیر گروه آموزشی نقاشی ، آقای انوشیروان مانی ، استادان ، مسئولین و جمعی از دانشجویان آن دانشکده به سرپرستی آقای انوشیروان مانی در روز یکشنبه مورخ 5/10/95 برگزار گردید . در ابتدا ایشان توضیحاتی در باره نقاشی ، خط وتاریخ آن ارائه کرد . سپس به معرفی بزرگان این رشته وجایگاه آن در هنر سنتی – اسلامی ایران پرداخت . وی اضافه کرد : این رشته هنری پیشینه قدیمی و با ارزش دارد اما در حدود سالهای 40 شمسی توسط بزرگان هنر سنتی ایران نظیر استادان مافی ،جواد بختیاری ،احصایی به بالندگی وتکامل زیادی دست یافت . ایشان در ادامه به صورت کارگاهی وعملی به آموزش نکات بنیادی این رشته پرداخت و دانشجویان کارگاه به صورت عملی به اجرا وآفرینش یک اثر تحت نظر مدرس کارگاه پرداختند. در خاتمه به 3نفر از برگزیدگان به رسم یادبود جوائزی اهداء گردید به نظر می رسد . وی خاطر نشان کرد چنین کارگا ههایی موجب افزایش دانش دانشجویان وایجاد انگیزه وخلاقیت وتعهد در آنها خواهد شد .

شنبه 11 دى 1395  13:36

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 29 ارديبهشت 1396  18:51:22