برگزاری کارگاه آموزشی مرزبانی مکتب اهل بیت (ع ) در واحد تهران مرکزی

به همت معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد تهران مرکزی کارگاه آموزشی « مرزبانی مکتب اهل بیت (ع)» ویژه مسئولین و کارشناسان قرآن و عترت استان تهران با حضور معاون دانشجوئی و فرهنگی واحد و مسئولین و کارشناسان قرآن و عترت واحدهای استان تهران در مجتمع پیامبر اعظم (ص ) برگزار گردید . در ابتدا قرآن کریم توسط آقای نوبری قرائت گردید و سپس معاونت دانشجوئی و فرهنگی واحد تهران مرکزی پس از خیر مقدم درخصوص اهمیت آگاهی کانون های قرآن و عترت به هجمه های موجود از قبیل           وهابی ها ، سلفی ها و تکفیری ها اشاره کرد . در این کارگاه آقای محمد جواد حاجی ابوالقاسمی از اساتید دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیرامون گستره پدیده وهابیت و محل پیدایش داعش و نفوذ آن ، بزرگترین گروه تبلیغی جهان اسلام به نام جماعت تبلیغ ، بعد تبلیغات و رسانه سلفی ها ، ایجاد مدارس قرآنی در افغانستان و پاکستان ، ایجاد مدارس انتحاری ، تاریخچه سلفی گری ، چگونگی شروع جنگ در سوریه ، عراق و یمن مباحثی را مطرح نمود . وی در پاسخ به طرح یک سوال که با وجود داشتن تمام مولفه های قدرت ، اعتقاد ، تبلیغات و مادی علت کسب پیروزی داشتن آن مدل اعتقادی است که منشأ پیروزی می شود . سلفی ها دارای مدل اعتقادی هستند که ناشی از پیروزی یا تبلیغ پیروزی است . اعتقادی که خودش سبب پیروزی نیست بلکه از پیروزی ها به دست می آید . بنابراین چنین اعتقادی با اولین شکست از بین می رود . ایشان ادامه داد : در سوریه و عراق جهت عملیات انتحاری دو مدل را به وجود آوردند : یکی مدارس انتحاری مشتمل بر افرادی با عقیده ای راسخ و هوش پائین و دیگری قرص های روان گردان مخصوصی به نام قرص کپتاگون ، این قرص تحول را در شخص ایجاد می کند و آمادگی برای کارهای هیجانی را زیاد و کنترل مغز را از کار می اندازد . به همین دلیل است که قربانی های داعش هیچ واکنشی از خود نشان نداده ودر عین  خونسردی و آرامش ، کشتار برایشان عادی می شود .  وی ضمن اشاره به سنتی بودن جنگ بین سلفی وهابی و سلفی اخوانی ، اظهار داشت : سه مدل تفکر سلفی از جهت سیاسی به نام وهابیت – سلطنت طلب ، سلفی دموکراسی خواه – اخوان المسلمین و گروههای القاعده وجود دارد. وی در ادامه سخنان خود به اهداف دوران بیداری اسلامی در مصر از قبیل : تبلیغاتی ، ایجاد جنگ  و تضعیف داخلی بین مسلمانان ، گسترش بازار سلاح ، مشغول نگه داشتن مسلمانان برای حمله نکردن به اسرائیل ، حضورآمریکا و اسرائیل به عنوان ناجی مسلمانان ، اشغال مصر و دیگر کشورها به بهانه نجات مردم ، در اختیار گرفتن نفت و گاز رایگان برای اسرائیل و ضربه زدن به محور مقاومت اشاره کرد .ایشان درخصوص اختلافات سلفی ها با اهل سنت به موارد مهمی مانند 1-ادعای انحصاری و فهم اشتباهی توحید 2-انکار توسل 3- حرمت طلب شفاعت 4-حرمت تبرک به آثار معنوی 5-حرمت زیارت قبور برای زنها 6-حرمت سفر برای زیارت قبور برای مردها 7-حرمت بنای بر قبور 8-حرمت جشن برای پیامبر و بزرگان دینی 9-حرمت عزاداری 10- حرمت انجام دادن اعمال از طرف میت 11- حرمت نذر و قسم برای غیر خدا 12- انکار بسیاری از فضائل اولیای دینی با ادعای تنافی با توحید 13- اصرار بر کافربودن اجداد پیامبر14- ازداج جدید 15- حدود الهی جدید 16-اعتقاد به تبدیل بلاد اسلام به بلاد کفر به خاطر گسترش گناه اشاره کرد و اضافه کرد مرز بین ایمان و نفاق دارای درجاتی است در صورتی که مرز بین اسلام و کفر درجه بندی ندارد . در انتها سخنران به پرسش های مطرح شده پاسخ گفت .

شنبه 11 دى 1395  13:32

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 دى 1395  12:53:37