جشن بزرگ یاس

برگزاری جشن بزرگ یاس به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در واحد تهران مرکزی

۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۶۲۵۷ اخبار و رویدادها اخبار تصویری
به همت ستاد برگزاری مراسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی،همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و تقارن آن با چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران جشن باشکوهی با عنوان "جشن بزرگ یاس" با رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن غدیر مجتمع دانشگاهی ولایت واحد تهران مرکزی برگزار شد. ازویژه برنامه های این مراسم می توان به : سخنرانی حجت الاسلام محمد برمایی، اجرای سرود توسط گروه سرود آوای انتظار، مولودی خوانی، اجرای تواشیح توسط گروه احرار، برگزاری مسابقه فرهنگی ،تقدیر ازمادران سال ۹۹ خانواده دانشگاه آزاد، تقدیر از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی « خاطرات یک فرشته»، اهدا جایزه به اسامی: زهرا و فاطمه، پخش کلیپ گام اول تا دوم انقلاب اسلامی، پخش کلیپ به مناسبت روز مادر و... اشاره کرد.