۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۴ کد خبر : ۱۳۶۷۵ اخبار و رویدادها
برگزاری بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان در واحد تهران مرکزی به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد تهران مرکزی بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان در سطح واحد در روزسه شنبه مورخ ۱۷/۱۱/۹۶ در دانشکده ها و حوزه ستادی واحد تهران مرکزی برگزار گردید . در این دوره از مسابقات تعداد ۵۰۶ نفر در رشته های تفسیر قرآن کریم ، احکام و حفظ و ترجمه ادعیه و زیارت با هم به رقابت پرداختند . شایان ذکر است به برگزیدگان این مسابقه جوائزی به همراه لوح تقدیر اهداء خواهد شد .
برگزاری بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت  ویژه کارکنان در واحد تهران مرکزی