۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۳۶۵۲ اخبار تصویری
تجدید میثاق دانشگاهیان واحد تهران مرکزی با آرمانهای امام راحل (ره) و بیعت با مقام معظم رهبری به همت معاونت امور دانشجوئی و فرهنگی واحد تهران مرکزی و همراه با سایر دانشگاهیان کشور معاون دانشجوئی و فرهنگی ، رییس و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ، مدیران ، مسئولان و کارکنان این واحد دانشگاهی در روز شنبه مورخ ۱۴/۱۱/۹۶ در مرقد مطهر حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه با آرمانهای امام راحل (ره ) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق و بیعت نمودند . در این راستا مسئولین این واحد دانشگاهی با اهدای گل در حرم مطهر بنیانگذار و معمار کبیر انقلاب اسلامی با ایشان تجدید میثاق نمودند. شایان ذکر است در این مراسم باشکوه معاونین این واحد دانشگاهی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، پژوهشی و فناوری ، مدیر حراست نیز حضور داشتند . به همت معاونت امور دانشجوئی و فرهنگی واحد تهران مرکزی و همراه با سایر دانشگاهیان کشور معاون دانشجوئی و فرهنگی ، رییس و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ، مدیران ، مسئولان و کارکنان این واحد دانشگاهی در روز شنبه مورخ ۱۴/۱۱/۹۶ در مرقد مطهر حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه با آرمانهای امام راحل (ره ) و مقام معظم رهبری تجدید میثاق و بیعت نمودند . در این راستا مسئولین این واحد دانشگاهی با اهدای گل در حرم مطهر بنیانگذار و معمار کبیر انقلاب اسلامی با ایشان تجدید میثاق نمودند. شایان ذکر است در این مراسم باشکوه معاونین این واحد دانشگاهی، آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، پژوهشی و فناوری ، مدیر حراست نیز حضور داشتند .