۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۱ کد : ۱۳۲۹۸ اخبار و رویدادها
برگزاری نشست تخصصی علمی ، فرهنگی با عنوان « با آگاهی زیبا شویم» در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)واحد تهران مرکزی-آبان ۹۶ به همت اداره دانشجویی و فرهنگی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) واحد تهران مرکزی دومین جلسه از نشست علمی و فرهنگی تحت عنوان «با آگاهی زیبا شویم» با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان در روز دوشنبه مورخ ۲۹/۰۸/۹۶ برگزار گردید . در این نشست دکتر الهه کنوز استاد دانشکده علوم پایه واحد تهران مرکزی در ارتباط با مضرات استفاده از لوازم آرایشی با محورهای مختلف ، آناتومی ناخن ، مواد سازنده لاک ناخن و استفاده از مواد طبیعی برای زیبایی ناخن ها مطالبی را مطرح نمود . ایشان با اشاره به شیوع و رواج استفاده از لاک ناخن و کاشت ناخن به بحث مضرات و مشکلات عدیده ای که با استفاده از آنها بوجود می آید پرداخت و گفت خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد و خالق زیباییهاست. تمام زیباییهای خلقت الهی، در خلقت انسان تجلی و تبلور یافته است، در قرآن مجید آمده است « خداوند پس از آفرینش انسان، این اشرف مخلوقات و زیباترین پدیده جهان هستی، خود را ستوده و با عبارت دیگر«فتبارکالله احسن الخالقین»، خود را، بهترین آفرینندگان خواند و این خلقت را به خود تبریک گفت. وی در ادامه سخنان خود ضمن توضیح این مطلب که همین انسان زیبا که مورد ستایش فرشتگان و مورد حسادت شیطان قرار گرفت، گویا به همان اندازه زیبایی که خداوند برایش مقرر داشت ، رضایت نداد و از آن جا که طبق فرموده قرآن کریم، انسان هوس کرد که از آنچه خداوند او را آفریده نیز، زیباتر و مطلوبتر باشد متذکر گردید تاریخچه اقدام انسان به زیباتر کردن خود، قدمتی به اندازه قدمت آفرینش انسان دارد. لذا انسان کوشید روز به روز زیباتر شود، و در این راه دست به ابتکارات و ابداعاتی زد و امروزه یکی از پرفروشترین محصولات که در اطراف و اکناف دنیا تولید میشود، لوازم و وسایل آرایشی و زیبایی است. با آن که بسیاری از این لوازم، زیانهای، گاه جبران ناپذیری برای سلامت انسان دارند، بشر قدم از این هم بالاتر گذاشته و برای زیباتر شدن، اقدام به عمل جراحی زیبایی متنوعی نیز میکند که خیلی از آنها، اقداماتی مرگبار شمرده میشوند . سپس ایشان در خاتمه صحبت های خود به بررسی آناتومی و فیزیولوژی ناخن پرداخت و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ گفت .
برگزاری نشست تخصصی  علمی ، فرهنگی با عنوان « با آگاهی زیبا شویم» در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)واحد تهران مرکزی-آبان ۹۶