بزرگداشت «علامه طباطبایی »در مجتمع دانشگاهی ولیعصر(عج) واحد تهران مرکزی-ابان ۹۶

۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۳۲۸۰ اخبار و رویدادها
بزرگداشت «علامه طباطبایی »در مجتمع دانشگاهی ولیعصر(عج) واحد تهران مرکزی-ابان ۹۶ به همت اداره دانشجویی و فرهنگی مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج) واحد تهران مرکزی بزرگداشت علامه طباطبایی با حضور مسئولین و جمعی از استادان مجتمع در روز سه شنبه مورخ ۲۳/۸/۹۶ برگزار گردید . در این مراسم دکتر پرویز عباسی داکانی استاد مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج) واحد تهران مرکزی با اشاره به زندگینامه علامه طباطبایی گفت نام او سید محمد حسین است و انسانهای بسیاری از چشمه زلال وجودشان کسب معرفت می کنند. وی هنوز ۵ سال بیشتر نداشت که مادرش را ازدست داده وغمی بزرگ بر اوچیره می شود. پدر تلاش دارد غم فقدان مادر را بکاهد ولی نمی دانست که ۴ از سال بعد در گذشت خود او به غم فرزندان اضافه می کند. این طلبه جوان وتشنه علم ومعرفت اسلامی در درس آیت ا... اصفهانی حضور پیدا کرده و از تحصیل در دوره های اصول فقه بهره می برد وهمچنین در نزد اساتید دیگرش مانند آیت ا... نایینی (فقه شیعه) ، آیت ا... حجت کوه کمری (کلیات علم رجال) ، سید حسین بادکوبه ای (فلسفه اسلامی) و ابوالقاسم خوانساری (هیئت نجوم، دوره کامل ریاضیات عالی ،علم هندسه) را می آموزد. ایشان در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به آن که استاد علامه طباطبایی از سال ۱۳۲۵ نگارش تفسیر قرآن را درقم آغاز کرده و در سال ۱۳۳۴ اولین چاپ« المیزان »را منتشر نمود اظهار داشت نگارش این تفسیر شگرف و بزرگ ۱۷ سال طول کشید. وی به نقل از آیت ا... موسوی همدانی مترجم تفسیر المیزان می گوید: «در تفسیر قرآن وقتی علامه به آیاتی با مضامین رحمت الهی ، غضب و یا توجه می رسید ، حالش دگرگون می شد. حالت چهره اش تغییر می کرد و گاهی بی اراده اشک می ریخت.»
بزرگداشت «علامه طباطبایی »در مجتمع دانشگاهی ولیعصر(عج) واحد تهران مرکزی-ابان ۹۶