۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۶ کد : ۱۳۲۷۸ اخبار و رویدادها
برگزاری نشست تخصصی با عنوان « ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه » در دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه » واحد تهران مرکزی -ابان ۹۶ به همت اداره دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه واحد تهران مرکزی نشست تخصصی فرهنگی تحت عنوان« ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه » با حضور جمعی ازاستادان و دانشجویان در روز چهارشنبه مورخ ۲۴/۸/۱۳۹۶ برگزار گردید. در این نشست خانم فریبا افکاری استاد گروه معارف اسلامی واحد تهران مرکزی در خصوص ترویج فرهنگ کتابخوانی با اشاره به آن که یکی از شاخصه -های ارزیابی رشد، توسعه و پیشرفت فرهنگی هر کشوری در عصر حاضر میزان مطالعه و کتابخوانی مردم آن مرز و بوم است گفت در همه این آمارارائه شده از میزان مطالعه در کشور، یک محور مشترک وجود دارد و آن هم پایین بودن سرانه مطالعه در ایران است . عدم وجود کتابخانه در تمامی مناطق شهری، محلی و البته روستاها، قیمت کتاب برای اقشار مختلف ، استفاده نکردن از زمان و اوقات فراغت از جمله عوامل پایین بودن سرانه مطالعه در کشور ماست . وی ضمن توضیح این مطلب که با این حال گسترش فضای مطالعه درکتابخانه های عمومی و مساجد و سراهای محله، ایستگاه های مترو، اتوبوس، پارک ¬ها و بوستان ¬ها در رشد مطالعه در کشور مثمرثمر است اذعان داشت امروزه کتاب های سنتی به موازات کتاب های دیجیتال گسترش یافته است. گروهی برای مطالعه، کتاب سنتی را دوست دارند به طوری که آن را کاملاً در مقابل خود حس کنند اما در مقابل گروهی دیگر ترجیح می دهند که به خاطر راحتی حمل ونقل، کتاب الکترونیکی بخوانند. وجود تکنولوژی های مدرن امکان استفاده از کتاب ها را برای اقشار مختلف به ویژه نسل جوان بیشتر فراهم می آورد. ایشان در ادامه سخنان خود ضمن تصریح نمودن این مسئله که گسترش رسانه‌های شبکه‌ای و فناوری‌های ارتباطی به طور اساسی عادت‌های خواندن را به چالش کشیده است و رواج و رونق مطالعه و روزنامه‌های چاپی پیوسته رو به کاهش بوده و استفاده از اینترنت، ابزارهای تلفن همراه و رسانه‌های اجتماعی افزایش داشته است افزود این مسئله به خصوص در باره نسل جوانی که بر اساس بسیاری از گزارش‌ها، رسانه‌های اجتماعی و اینترنت را به عنوان مهم‌ترین رسانه و منبع خبری خود به کار می‌گیرند، صادق است. وی در خاتمه صحبت های خود با تأکید بر آن که خانواده و والدین به عنوان نخستین آموزگاران کودکان تاثیر بسیاری در آشنایی آنان با کتاب و کتاب خوانی دارند اظهار داشت کتاب به عنوان رسانه ای مکتوب ، نقش اصلی را در رویدادهای فکری و فرهنگی یک نسل برعهده دارد و تاثیر آنها را تا سده ها می توان بررسی کرد. دنبال کردن علایق و موضوعات مورد توجه و مطرح در جامعه ، شرکت در انجمن های کتاب خوانی و نقد کتاب ، استفاده از خدمات کتابخانه ها در حوزه آشنایی با انواع کتاب ها ،آشنایی با ادبیات شاخص و کتاب های معتبر استفاده از ابزارهای جدید کتابخوانی و ارتباط با کتاب خوانان از چمله مواردی است که در کتاب خوانی افراد جامعه موثر است . سخنران در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ گفت .
برگزاری نشست تخصصی با عنوان « ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه »  در دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه » واحد تهران مرکزی -ابان ۹۶