۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۴ کد : ۱۳۲۷۷ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم سوگواری رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع)در دانشکده اقتصاد و حسابداری واحد تهران مرکزی-آبان ۹۶ به همت اداره دانشجویی و فرهنگی دانشکده اقتصاد و حسابداری واحد تهران مرکزی مراسم سوگواری و عزاداری به همراه نشست تخصصی فرهنگی به مناسبت رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) با حضوررییس و جمعی از کارکنان و دانشجویان در روز چهارشنبه مورخ۲۴/۸/۹۶ برگزار گردید . در این مراسم پس از مداحی مداح اهل بیت علیهم السلام و سینه زنی دکتر علی باقری استاد دانشکده اقتصاد و حسابداری واحد تهران مرکزی پیرامون ویژگیها و خصلتهای آن بزرگواران مطالبی را ارائه نمود . ایشان با ذکر این مطلب که کسی به مقام امامت می رسد که به یقین برسد و صبر پیشه کند و علاوه بر آن جعل الهی باشد و اگر کسی توجه نداشته باشد و مقام امامت را در سطح انتخابات پایین بیاورد در اشتباه است این مقامی الهی است گفت بر اساس روایت متواتر که مقامی الهی است ، خدا به اشخاص صابر و دارای یقین اعطا می کند . بنابراین شیعه باید این اعتقاد را همانطور که گذشتگان حفظ کرده اند؛ ما هم باید حفظ کنیم و از این خط دور نشویم . وی متذکر گردید ویژگی امام حسن (ع) صلح امام و کناره گیری از قدرت است . هیچ امامی نیست که متصدی خلافت شده باشد و بعد کنار برود . عمده ی ائمه اطهار (علیهم السلام) به متصدی خلافت نرسیده اند . امیر المومنین (ع)خلافت را به معاویه واگذار نکرده اند و تا آخر ماندند . امام حسین (ع) به خلافت نرسیده اند ؛ اما امام حسن (ع)بعد از امام علی (ع) ۶ماه به خلافت رسید و بعد از خلافت کنار رفت . این امر را باید قبول داشته باشیم چون امام ما هستند و باید تحلیل کرد تا متوجه آن شویم ؛ یک فلسفه باید باشد که با حرکت حضرت علی(ع) و امام حسین (ع) هم سازگاری داشته باشد . ایشان با یادآوری خطبه سوم نهج البلاغه که شقشقیه نام دارد در این خطبه آمده است « قسم به خدا که خلیفه اول عبای خلافت را به خود پیچید در حالی که می دانست موقعیت من به خلافت موقعیت قطب آسیا است یعنی می دانست محور خلافت بعد از پیامبر من هستم . با اینکه می دانست امر خلافت را به دست گرفت . وقتی مردم برای پیمان بستن با عثمان می روند ؛ امام علی (ع) به مردم می فرمایند : همه می دانید که من حق به این امر هستم . » ،« قسم به خدا که من این خلافت را تسلیم می کنم ؛ مادامی که امور مسلمین به خوبی اداره شده و هیچ جور و ستمی نباشد و فقط این جور و ستم به من باشد که حق من را گرفتند . » افزود تمام تکالیف الهی مشروط به قدرت است . امام حسن (ع) در شرایطی قرار می گیرد که اطرافیانش با ایشان صادق نیستند و علیرغم همه موارد امام یک خطبه می خوانند که می فرمایند: «" ما با مبارزه با معاویه شک نداریم و مردد نیستیم ،معاویه ما را به کاری می خواند که نه عزتی هست و نه انصافی . اگر شما می خواهید زنده باشید قبول کنید و چشم بپوشید و اگر حاضرید بمیرید با آنها می جنگیم و ... " همه قوم فریاد زدند :" الحیاط" » لذا امام دست از نبرد بر می دارند .سخنران در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ گفت .
برگزاری مراسم سوگواری رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و  امام رضا (ع)در دانشکده اقتصاد و حسابداری واحد تهران مرکزی-آبان ۹۶