۰۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۴ کد : ۱۳۱۷۳ اخبار و رویدادها
برگزاری کارگاه تخصصی «سلامت روان در محیط دانشگاهی» در مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج) واحد تهران مرکزی -ابان ۹۶ به همت اداره بهداشت ودرمان حوزه معاونت دانشجویی وفرهنگی واحد تهران مرکزی به مناسبت هفته سلامت روان کارگاه تخصصی تحت عنوان «سلامت روان در محیطهای دانشگاهی » با حضور جمعی از استادان و دانشجویان در روز چهارشنبه مورخ ۳/۸/۹۶ در مرکز مشاوره وراهنمایی مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج)برگزار گردید . دراین کارگاه خانم دکتر اتوسا صادق پور مشاور دانشکده حقوق واحد تهران مرکزی به ارائه توضیحاتی پیرامون سلامت روان در جامعه ومحیطهای دانشگاهی ، روشهای کنترل خشم وپرخاشگری ، راهکارهای کنترل استرس وتکنیکهای اصول رفتار به منظور افزایش ارتقا وآگاهی دانشجویان پرداخت و گفت از انجا که سلامت روان از جمله مسائل مهمی است که باید به آن توجه شود لذا درصد قابل توجهی از بیماری های جسمانی، ریشه روان شناختی دارند و بهره مندی از بهداشت روان می تواند بر سلامت جسم اثر مثبتی داشته باشد . ایشان با اشاره به آن که «بهداشت روانی؛ یعنی داشتن احساس آرامش و امنیت درون و به دور بودن از اضطراب، افسردگی و تعارض های مزمن روان است اظهار داشت از منظر دیگر، بهداشت روانی؛ یعنی بهره مندی از سلامت ذهن ، اندیشه و تفکر .لذا سلامت جسم نیز بستر مناسبی برای رسیدن به احساس امنیت درون و سلامت ذهن و روان است.اکثر افراد حدود یک سوم از طول روز خود را درمحیط کار سپری می‌کنند، محیط کار و نوع شغل یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در سلامت روان است.بهداشت روان در محیط کار و محیط های دانشگاهی در جهت افزایش آرامش و سلامت روان، نه تنها محیط سالم و پرشوری فراهم می‌آورد؛ بلکه در افزایش کارایی و بهره‌وری موثر است و بالعکس محیط کار مسموم و منفی نه تنها منجر به اتلاف هزینه و انرژی شده؛‌ بلکه افراد را به سمت تنبلی، سستی و مشکلات روحی سوق می‌دهد. وی با تصریح این مطلب که بهداشت روان بر تمام جنبه‌های زندگی فرد حاکم است و بر تمامی جنبه های فردی و اجتماعی از قبیل حالات روحی شخصی، اعتماد به نفس، امید به زندگی، روابط اجتماعی و روابط خانوادگی تاثیر می گذارد. در خاتمه شرکت کنندگان به بحث وتبادل نظر پرداختند .

( ۹۸ )