۲۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۶ کد خبر : ۱۲۹۴۱ اخبار تصویری
برگزاری جشن تکلیف فرزندان مکلف استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی جشن تکلیف فرزندان مکلف استادان و کارکنان در سطح واحد با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی ، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی ، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و جمعی از فرزندان مکلف استادان و کارکنان واحد به همراه والدینشان در روز یکشنبه مورخ ۲۶/۶/۹۶ در صحن مصلی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) برگزار گردید . در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا شاهرخی از طلاب شهر مقدس قم و از شاگردان حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا راستگو در طی دو برنامه جداگانه یکی ویژه دختران و دیگری ویژه پسران در خصوص این مراسم معنوی توضیحاتی را ارائه نموده و به بیان احکام پرداخت . ایشان ضمن اشاره به این مطلب که ثواب زیارت حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) مانند ثواب زیارت سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) است اظهار داشت زیارت امامان باعث می شود که در آن دنیا ما را شفاعت کنند . وی متذکر گردید وقتی انسان به سن تکلیف می سد باید به نماز خواندن ، روزه گرفتن و حجاب داشتن اهمیت داده و حجاب به گونه ای باشد تا زینتها پوشیده شود . ارزش انسان را حجاب بالا می برد و پوشیدگی نوعی هنر است . از دیگر برنامه های این مراسم اهدای لوح ، اهدای شاخه گل ، ارائه هدایا ، ارائه پک فرهنگی شامل مهر و یک جلد کتاب به نام «جشن تکلیف ویژه دختران» و یک جلد کتاب دیگر به نام « جشن تکلیف ویژه پسران» به تألیف محمدی ری شهری به فرزندان مکلف ، زیارت حرم مطهرحضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) و زیارت امامزادگان طاهر و حمزه ، شرکت در نماز جماعت ظهر و عصر و پذیرایی از شرکت کنندگان بود .
برگزاری جشن تکلیف فرزندان مکلف  استادان و کارکنان  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی