برگبرگزاری مراسم« تقدیر از کارمندان نمونه» ،« تقدیر از برگزیدگان مسابقه گلبانگ اذان در سطح واحد » و «جشن عید غدیر »در ساختمان ستادی و دانشکده های واحد تهران مرکزی- شهریور۹۶

۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۶ کد خبر : ۱۲۹۱۴ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم« تقدیر از کارمندان نمونه» ،« تقدیر از برگزیدگان مسابقه گلبانگ اذان در سطح واحد » و «جشن عید غدیر »در ساختمان ستادی و دانشکده های واحد تهران مرکزی به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به مناسبت میلاد باسعادت دهمین اخترتابناک آسمان امامت و ولایت مراسم «تقدیر از کارمندان نمونه»، « تقدیر از برگزیدگان مسابقه گلبانگ اذان در سطح واحد» حوزه ستادی و جشن «عید غدیر» با حضور رییس و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ، معاون دانشجویی و فرهنگی ، معاون اداری و مالی ، مسئولین و جمعی از کارکنان واحد در روزیکشنبه مورخ ۱۵/۶/۹۶ برگزار گردید . در این مراسم پس از برگزاری نماز پرفضیلت جماعت ظهر و عصرو مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت علیهم السلام حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طیبی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ضمن تبریک ولادت با سعادت امام هادی علی النقی (ع) توضیحاتی را پیرامون این عید عظیم ارائه نمود . ایشان با اشاره به آن که دوران امام هادی (ع) ، حضرت جواد الائمه و امام حسن عسگری (ع) دورانی است که باید جامعه اسلامی و شیعه را برای غیبت امام زمان (عج) آماده کنند گفت امام جواد (ع) در سن ۹ سالگی به امامت رسید و در جلسات بحث علمی مشارکت فعال داشت و برای رسانیدن این معنا به دنیای اسلام جایگاه امامت را پیدا کرد و زمانی که امام زمان (عج)در سن ۵ سالگی به امامت می رسند مردم به این درک رسیدندکه این بزرگواران با سایر دانشمندان تفاوت دارند . عید غدیر مورد اتفاق تمام بزرگان اهل سنت ، شیعه و علمای بزرگ اسلام است و کسی غدیر را انکار نمی کند . هرچه اختلاف هست دردرک مفهوم و محدوده غدیر است . وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) که می فرماید: «کسی که امام زمان هود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است »تصریح کرد منظور از امام زمان، ولی امت اسلامی است . مراد از امام زمان کسی است که از جانب خداوند ولایت امر امت به او سپرده شده است . مقصود ولی امر است و ربطی به حاکم بودن ندارد . ایشان در ادامه سخنان خود ضمن مطرح نمودن این مطلب که درجایگاه ولایت امر امت حضرت علی (ع) منصوب شدند و ما باید این نسل را به عنوان یک ولایت مستمر در طول تاریخ بشریت بعد از پیامبر گرامی اسلام (ص)بدانیم متذکر گردید تمام امامان معصوم علیهم السلام علمشان را از حضرت علی (ع) آموختند و حضرت علی (ع) نیز از پیامبر اکرم (ص) آموخت . حضرت علی (ع) بعد از پیامبر (ص) نقش اول و آخر را در تثبیت اسلام ، حفظ ، جمع آوری و تعلیم قرآن وتثبیت شرایط و دستورات الهی داشت . وی در خاتمه سخنان خود افزود اگر حضرت علی (ع) نبود اسلام به وجود نمی آمد و اگر امروز حضرت علی (ع) و جشن غدیرباید به جامعه بشریت شناسانده شود به این معناست که اساس اسلام را باید به جامعه بشریت بشناسانیم و اساس اسلام آشنایی با معارف قرآنی و الهی است . در انتهای مراسم از برگزیدگان مسابقه گلبانگ اذان در سطح واحد ، کارمندان نمونه در ساختمان ستادی با اهدای لوح تقدیر ، شاخه گل و ارائه هدایا تقدیر بعمل آمد . در این راستا به همت اداره دانشجویی و فرهنگی دانشکده های واحد تهران مرکزی تقدیر از کارمندان نمونه دانشکده ها ، مولودی خوانی ، سخنرانی مسئولین امور فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها وایستگاه صلواتی برگزار گردید .