برگزاری نشست تخصصی « بررسی شخصیت سیاسی وعلمی امام محمد باقر(ع)» در دانشکده علوم سیاسی واحد تهران مرکزی-شهریور۹۶

۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۴ کد خبر : ۱۲۹۰۰ اخبار و رویدادها
برگزاری نشست تخصصی « بررسی شخصیت سیاسی وعلمی امام محمد باقر(ع)» در دانشکده علوم سیاسی واحد تهران مرکزی به همت اداره دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم سیاسی واحد تهران مرکزی نشست تخصصی تحت عنوان « بررسی شخصیت سیاسی و علمی امام محمد باقر (ع) » با حضور معاون و تعدادی از کارکنان دانشکده در روز سه شنبه مورخ ۷/۶/۹۶ برگزار گردید . در این نشست آقای احمد برومند استاد دانشکده علوم سیاسی واحد تهران مرکزی پیرامون زهد ،عظمت و فضیلت آن امام بزرگوار سخنانی را مطرح نمود. ایشان ضمن اشاره به آن که امامت تجلی ذات اعلای الهی است وبرتر از ان است که به وصف در اید گفت خورشید وجود امام که در علم، زهد، عظمت وفضیلت سرامد است هرجا که پا می نهد تاریکی ها را می شکافد و خورشید پر نور وجودش همه جارا روشن می کند و سراج فتح و چراغ ظفررا می افروزد. ایشان در ادامه سخنان خود اظهار داشت کلیه جلوه های کامل و کاملترین جلوه های انسانی که ملک وفلک رابه شگفتی واداشته است مرهون حیات عارفانه وزندگانی شاهدانه اوست .امام محمد باقر( ع ) در دوران امامتش گامهای بزرگی در تدوین دیده گاهای گوناگون رشته های اخلاق ، فقه ،کلام و تفسیر برداشت .وی متذکر گردید امام محمد باقر (ع )به عنوان رهبر دینی مورد احترام شیعیان است ونیز به عنوان یک فقیه و عالم بز رگ اسلامی مورد احترام اهل سنت است .ایشان در کودکی در حادثه کربلا حاضربودو تمام مصائب وصحنه ها رابه چشم دیدند. ایشان خاطرنشان ساخت جابر بن عبداله انصاری تنها صحابی زنده پیامبر اسلام (ص) است که امام محمد باقر (ع) را در حالی که کودکی بیش نبود می بیند و دست اورا می بوسد و اسلام رابه او می رساند. مهمترین نقش امام محمد باقر(ع) تدریس و تدوین نظام مند وعمومی فقه شیعه برای اولین بار است و از دیگر اقدامات امام محمد باقر (ع) ضرب سکه اسلامی بود. وی افزود در زمان عبدالملک مروان سکه رومی رواج داشت تا اینکه به پیشنهاد ایشان سکه های اسلامی ضرب وبجای سکه رومی بکار گرفته شد. مقابله آن امام همام با فرقه های انحرافی ، پوچی عقاید منحرفان را آشکار واز پایگاههای فکری وعقیدتی شیعه دفاع می کرد. سخنران در انتها به سوالات شرکت کنندگان پاسخ گفت .