برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع) در ساختمان ستادی و دانشکده های واحد تهران مرکزی

۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۸ کد خبر : ۱۲۸۸۰ اخبار و رویدادها
به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحدتهران مرکزی مراسم عزاداری و سوگواری به مناسبت شهادت پنجمین اختر تابناک امامت و ولایت امام محمد باقر (ع) در ساختمان ستادی با حضور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران ، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی ، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و جمعی از کارکنان ساختمان ستادی در روز سه شنبه مورخ ۷/۶/۹۶ در ساختمان ستادی واحد برگزار گردید . در این مراسم پس ازبرگزاری نماز پرفضیلت جماعت ظهر و عصر حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا توکلی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان تهران پیرامون شخصیت عالم و برجسته آن امام همام مطالبی را ارائه نمود . ایشان ضمن اشاره به آن که انسانها برای تقویت معنویات خود به دنبال راههای ویژه ای هستند امام محمد باقر(ع) می فرماید : « برترین عبادتها دوچیز است ، پاک نگاه داشتن شکم و دامن» . وی متذکر گردید انسان باید دامان خود را از حرامات حفظ نماید و پاکی و طهارت شکم داشته باشد . ایشان تصریح کرد امام محمد باقر (ع) نماد ارزش های والای انسانی و کمال اخلاقی است . در این راستا به همت اداره دانشجویی و فرهنگی کلیه دانشکده های واحد تهران مرکزی مراسم عزاداری و نوحه خوانی با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشکده ها برگزار گردید . از دیگر برنامه های این مراسم مداحی توسط مداحان اهل بیت علیهم ااسلام ، برپایی برپایی نماز پر فضیلت جماعت ظهر و عصر و سخنرانی مسئولان امور فرهنگی و اجتماعی دانشکده ها پیرامون فضائل و مناقب آن حضرت ، زمینه سازی های پدر بزرگوار آن امام همام در راه معرفی مکتب تشیع و مبارزه با طاغوت ها ، تربیت شاگردان برجسته و تبیین فقه ناب اسلامی و آموزه های اهل بیت علیهم السلام بود .
برگزاری مراسم عزاداری به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع)  در ساختمان ستادی و دانشکده های  واحد تهران مرکزی